Ontdek de ruimtes van Connected Rooms

Ben je op zoek naar een fijne ruimte om te kunnen werken? Alleen of met collega’s? Wellicht staat er een (online) meeting op de planning. Via onze online tool reserveer je gemakkelijk een (flex)werkplek in het FlexwerkCafé, het GlasKantoor, het FlexKantoor of de VergaderZaal in Gorinchem. Of ben je opzoek naar een ruimte voor een workshop of vergadering voor een grotere groep tot maximaal 12 personen? Bekijk dan de Connected Studio in de Haarstraat.

We zetten de verschillende ruimtes hier voor je op een rij. Maakt dat de beslissing makkelijker? Of kunnen wij je adviseren?

FlexwerkCafé (ook af te huren)

Reserveer een plaats in de lichte en inspirerende ruimte, met 12 stoelen, 6 tafels. Zelfstandig werken, maar niet alleen. Huur hier een FlexStoel of een FlexTafel (voor 2 personen óf voor jezelf alleen, inclusief beeldscherm), versgemalen koffie, muntthee en lekkers inbegrepen!

Of reserveer het Flexwerkcafé voor jouw vergadering of workshop, van 6 tot en met 20 personen. De data en tijden zijn in overleg (enkel avonden en weekenden). Meer informatie? Mail naar info@connectedrooms.nl