Anne Breddels Fotografie

“Photography is an art of observation. It has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them.”

― Elliott Erwitt

Hi! Mijn naam is Anne Breddels en ik woon samen met mijn man en twee kids midden in het centrum van Gorinchem. Mijn interesse in fotografie begon met een wegwerpcamera. Als zestienjarige festivalbezoeker legde ik momenten vast – de extase tijdens een goed optreden, de vermoeidheid, de vriendschap.

Later, als ondernemer in vastgoedadvies, richtte ik me op vastgoedfotografie. De geboorte van mijn twee kinderen zorgde voor een hernieuwde passie voor fotografie en het vastleggen van échte momenten in portretten. Momenteel werk ik als fotograaf in opdracht van particulieren en bedrijven en volg ik de opleiding tot beroepsfotograaf aan de Fotoschool in Amsterdam.

Het maken en vastleggen van herinneringen vind ik als mens en fotograaf enorm waardevol. Met mijn liefde voor de natuur, inspiratie uit Zeeland en passie voor documentary en storytelling. Waar ik mijn energie uithaal? Omringd zijn door de duinen, de zee en het bos, Franse sferen, koffie, wijntjes en echt lekker eten. En het liefst met mijn gezin.

Liefs,

Anne