De beste koffie op kantoor? Bij Conntected Rooms!

Heb jij ook zo’n vaste ochtend routine? Voordat je daadwerkelijk aan je werk begint zet je dat ene (of meerdere natuurlijk) bakje koffie op kantoor en maak je een praatje bij de koffieautomaat. Ook op een flexwerkplek is het dus belangrijk dat je van de lekkerste koffie wordt voorzien en de dag extra energiek gestart kan worden!

Het geheim van goede koffie op kantoor

De kwaliteit van de koffie wordt steeds belangrijker in de werkcultuur en een koffiecorner op de werkplek is dan ook een echte must! Het is namelijk een feitje dat steeds meer mensen liever voor een goede espresso of een cappuccino gaan, dan dat er voor een gewoon kopje koffie gekozen wordt. Voor welke koffie je ook gaat, de kwaliteit van de koffie geeft jou energie voor de dag. Het geheim achter die goede bak koffie op kantoor is dan ook: een versgemalen bonen koffie met een goede koffieboon!

Waarom versgemalen koffie?

Bij Connected Rooms hebben wij die musthave koffiecorner met versgemalen bonen koffie. De smaak van deze koffie is intenser dan vooraf gemalen koffie en je kan zelfs de sterkte van jouw koffie bepalen! Daarnaast kan je er ook voor kiezen de werkdag te starten met een heerlijke latte macchiato door de aanwezige melkopschuimer.

Geen koffie liefhebber! Ook aan jou hebben wij gedacht

Nu wij je hebben verteld over onze heerlijke koffie op kantoor, denk jij misschien wel: “Ik lust helemaal geen koffie?!”. Gelukkig hebben wij ook nog veel meer om jou van energie te voorzien gedurende de werkdag. Wist je bijvoorbeeld dat…

  • Wij heel veel verschillende soorten thee hebben! Naast de keuze uit meerdere smaken zakjes thee staat er ook altijd verse munt en verse gember voor je klaar. Wist je dat gember thee ook ontzettend goed is voor je gezondheid? Lekker en gezond dus, win/win!
  • Er elke maandagochtend vers fruit wordt gehaald op de markt
  • De dagelijkse krant op tafel ligt om jou van het actuele nieuws te voorzien

Ben jij dus opzoek naar dat perfect bakje koffie op kantoor of misschien juist dat heerlijke kopje verse munt thee, dan is jouw ideale werkdag bij Connected Rooms!

Kom je snel een keertje langs? Pssst… dan kan je alvast de koffie testen 😉

Meer weten over onze flexwerkplek?