Flexwerken in Gorinchem? Let’s connect(ed Rooms)!

Booming: flexwerken. Gorinchem heeft het juiste adres voor een ontspannen dag werken weg van huis. Nu het flexwerken steeds meer een trend is kunnen wij ons voorstellen dat jij opzoek bent naar inspirerende werkruimte. Met Connected Rooms krijg jij de mogelijkheid om ver weg van de afleidingen thuis te werken, maar biedt het de kans om te verbinden met de andere flexwerkers! Wil jij weten waarom flexwerken in Gorinchem in het Flexwerkcafé de ultieme oplossing is? Lees dan vooral verder!

Connected Rooms biedt een plek om te werken in een inspirerende, lichte en open ruimte. Huur jij een werkplek in deze mooie ruimte? Dan kan jij onbeperkt gebruik maken van heerlijke koffie van versgemalen bonen, snel internet, benodigde kantoorartikelen en een pauze-plek in de zonnige patio. Om deze reden is flexwerken in Gorinchem voor jou dus de ideale plek!

Flexwerken zonder 9 tot 5 mentaliteit

En versgemalen koffie tijdens het flexwerken?

Hoe biedt flexwerken in Gorinchem voor jou voordelen? Het gebruik van een flexwerkcafé biedt jou als flexwerker veel verschillende voordelen, waaronder een verse bak koffie én inspiratie, maar ook:
• Het is de ideale mogelijkheid om de balans tussen privé en werk optimaal te houden, jij hebt namelijk je eigen thuiswerkplek buiten de deur;
• Je kan je eigen tijden indelen! Wil jij graag de files vermijden of wil je toch nog even de kinderen naar school brengen voordat je aan de slag gaat? Met een abonnement kan je zelfs 24/7 aan de slag met jouw persoonlijke toegangscode;
• Op een centrale plek flexwerken? In Gorinchem zit je op een centraal gelegen plek om gebruik te maken van een flexwerkplek of om te verbinden met andere flexwerkers.

Flexwerken in Gorinchem, het werken 2.0

Met steeds meer flexwerkers wordt het flexwerken het nieuwe werken. Waarom dan niet in een mooi flexwerkcafé? Door te werken op een inspirerende plek kan jij jouw creativiteit een boost geven, kan je je concentreren op je eigen werk, maar kan je ook gebruik maken van de inspiratie van andere flexwerkers.

Is deze flexwerkplek dicht bij jouw huis? Dan draag jij ook nog is bij aan een beter milieu, waar het nieuwe werken steeds meer om draait. Door een kortere reistijd vermindert de CO2 uitstoot en bespaar jij tijd!

24/7 toegang tot een werkplek met alle bijbehorende faciliteiten

Het flexwerken in Gorinchem bij Connected Rooms biedt verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van alle faciliteiten. Zo kan jij gebruik maken van een werkplek voor enkel een uurtje of een dagdeel, maar zo kan jij ook 24/7 gebruik maken van het flexwerkcafé.

Geen gedoe? Flexwerken in Gorinchem met een abonnement!

Hoe is het dan mogelijk om op ieder moment van de dag gebruik te maken van deze inspirerende werkruimte? Dit kan door middel van het Flex Abonnement. Voor maar 200 euro in de maand (excl. BTW) krijg jij jouw persoonlijke toegangscode en kan jij op ieder tijdstip gebruik maken van jouw flexibele werkplek! Wil jij meer weten over het Flex Abonnement? Lees dan verder op onze pagina en maak gebruik van deze voordelige optie!

Ben jij geïnteresseerd in een vaste plek in ons flexkantoor? Wil jij graag gebruik maken van ons mooie Flex Abonnement? Of heb jij een andere vraag aan ons? Neem dan vooral contact op via onze contactpagina en wie weet zien wij jou terug tijdens het flexwerken in Gorinchem!

Meer lezen over flexwerken in Gorinchem?