De trend van nu: thuiswerken. Gorinchem is dé plek!

Thuiswerken? Gorinchem is de plek! 15 maart 2020, een datum die we niet snel vergeten. De horeca, sportscholen en scholen gingen dicht en zo kwam er een begin aan de ‘intelligente lockdown’. Vanaf deze datum deed Rutte ook de volgende uitspraak “probeer zoveel mogelijk thuis te werken”, hiermee kwam de nieuwe trend tot stand: thuiswerken! Gorinchem biedt jou de kans om thuiswerken naar een ander niveau te brengen en toch het idee te geven dat jij op kantoor aan het werk bent: een thuiswerkplek, dichtbij huis.

Uit het NEA COVID-19 onderzoek van TNO is gebleken dat maar liefst 1 op de 4 werknemers ook na de pandemie voor een deel vanuit huis wil werken. Het enige wat de thuiswerkers nog missen is een goede thuiswerkplek, zodat het werk goed uitgevoerd kan worden. Een goed ingerichte werkplek zorgt er namelijk voor dat de werknemer productief en efficiënt werkt, erg belangrijk dus.

Een vaste plek voor het thuiswerken, Gorinchem biedt productiviteit

Wanneer je op ieder moment dat je werkt een andere plek hebt, is bewezen dat je een stuk minder concentratie hebt voor je werk. Om meteen goed in de werksfeer te komen die je op kantoor ook hebt, is het belangrijk dat je beschikt over een vaste plek voor het thuiswerken. Gorinchem heeft hiervoor de ultieme oplossing: Connected Rooms.

Met jouw eigen vaste plekje beschik jij over jouw thuiswerkplek. Daarnaast biedt de ruimte voldoende daglicht. Zo ga je vol energie en frisse moed aan het werk.

Zullen we even online meeten?

Wat sinds het thuiswerken natuurlijk ook steeds meer normaal is, is het online samenkomen. In plaats van dat je vraagt om fysiek af te spreken, spreek je af om even online te meeten. Wanneer je kiest voor het thuiswerken in Gorinchem biedt Connected Rooms jou de perfecte rustige omgeving met nette indeling, wat een goede uitstraling geeft tijdens jouw online vergadering. Daarnaast kan je je soms ook even afzonderen in een afgesloten kantoor om rustig (online) te overleggen tijdens jouw thuiswerkdag.

Heb jij al gekozen voor thuiswerken in Gorinchem?

Ben jij dus, net als die andere 25% van de werknemers, tevreden over het gedeeltelijk thuiswerken? Zorg er dan voor dat je een goede werkplek tot je beschikking hebt en voel je er thuis! Waar de ene het fijn vindt om dit echt vanuit de woonkamer te doen, vindt de ander het fijn om het thuiswerken lekker buiten te deur uit te voeren. Wij zijn in ieder geval overtuigd van het laatste en vinden het belangrijk dat jij een inspirerende omgeving hebt waar je rustig kunt thuiswerken. Gorinchem, maar Connected Rooms in het bijzonder, is daarom ‘the place to be’!

Zien we jou snel bij Connected Rooms? Bekijk snel alle opties voor onze werkplekken!

Meer weten over thuiswerken of flexwerken in Gorinchem?