De beste koffie op kantoor? Bij Conntected Rooms!

Heb jij ook zo’n vaste ochtend routine? Voordat je daadwerkelijk aan je werk begint zet je dat ene (of meerdere natuurlijk) bakje koffie op kantoor en maak je een praatje bij de koffieautomaat. Ook op een flexwerkplek is het dus belangrijk dat je van de lekkerste koffie wordt voorzien en de dag extra energiek gestart kan worden!

Lees meer

De trend van nu: thuiswerken. Gorinchem is dé plek!

Thuiswerken? Gorinchem is de plek! 15 maart 2020, een datum die we niet snel vergeten. De horeca, sportscholen en scholen gingen dicht en zo kwam er een begin aan de ‘intelligente lockdown’. Vanaf deze datum deed Rutte ook de volgende uitspraak “probeer zoveel mogelijk thuis te werken”, hiermee kwam de nieuwe trend tot stand: thuiswerken! Gorinchem biedt jou de kans om thuiswerken naar een ander niveau te brengen en toch het idee te geven dat jij op kantoor aan het werk bent: een thuiswerkplek, dichtbij huis.

Lees meer

Bijzondere flexwerkplekken: ’n boost voor een goede werkdag!

De ene keer mag je iedere dag op kantoor werken, en de andere keer wordt het advies gegeven om zoveel mogelijk thuis te werken. Met zoveel onzekerheid ben je misschien toe aan wat kleur in jouw werkleven; ga eens opzoek naar bijzondere flexwerkplekken om jouw werkdagen leuker te maken! En daarvoor hebben wij natuurlijk de ultieme tip: Connected Rooms in Gorinchem.

Lees meer

Flexwerken in Gorinchem? Let’s connect(ed Rooms)!

Booming: flexwerken. Gorinchem heeft het juiste adres voor een ontspannen dag werken weg van huis. Nu het flexwerken steeds meer een trend is kunnen wij ons voorstellen dat jij opzoek bent naar inspirerende werkruimte. Met Connected Rooms krijg jij de mogelijkheid om ver weg van de afleidingen thuis te werken, maar biedt het de kans om te verbinden met de andere flexwerkers! Wil jij weten waarom flexwerken in Gorinchem in het Flexwerkcafé de ultieme oplossing is? Lees dan vooral verder! Lees meer