Bijzondere flexwerkplekken: ’n boost voor een goede werkdag!

De ene keer mag je iedere dag op kantoor werken, en de andere keer wordt het advies gegeven om zoveel mogelijk thuis te werken. Met zoveel onzekerheid ben je misschien toe aan wat kleur in jouw werkleven; ga eens opzoek naar bijzondere flexwerkplekken om jouw werkdagen leuker te maken! En daarvoor hebben wij natuurlijk de ultieme tip: Connected Rooms in Gorinchem.

Waarom werken op bijzondere flexwerkplekken?

Het moment dat je meer thuis moet werken of misschien al wel flexwerker bent, heb je niet altijd evenveel zin om thuis aan de eettafel of achter je bureau plaats te nemen. Om geïnspireerd en gemotiveerd te worden door de omgeving kan je daarom gebruik maken van een bijzondere flexwerkplek. Dit zorgt ervoor dat jij je een goede en fijne werkplek hebt. En hoe gezellig is het om soms even een praatje te kunnen maken met andere flexwerkers, wie weet kunnen jullie elkaar wel verder helpen?

Connected Rooms in Gorinchem, jouw nieuwe werkplek

Ken jij Connected Rooms in Gorinchem al? Connected Rooms is zeker te schalen onder de bijzondere flexwerkplekken en is een nieuw flexwerkcafé in Gorinchem. Je eigen plekje reserveren in de ruimte wanneer jij wilt, een abonnement afsluiten of alleen de vergaderruimte reserveren? Het kan allemaal!

En waarom is het dan eigenlijk bijzonder? Ten eerste zijn we gevestigd op een centrale plek, middenin het oude en pittoreske centrum van Gorinchem. Wil je dus even snel een lekkere lunch halen tussendoor, dan is dit geen probleem! Daarnaast is de ruimte erg open en licht wat de concentratie op werk bevordert. Nog een voordeel van deze bijzondere flexwerkplek: je drinkt de hele dag gratis versgemalen bonen koffie en muntthee, als dat je geen boost geeft?

Welke opties worden er dan geboden?

Wanneer jij er natuurlijk voor kiest om op een van de bijzondere flexwerkplekken bij jou in de buurt te gaan werken, is het wel fijn als het aanbod past bij jouw wensen. Zoals we hiervoor al zeiden kan er bij Connected Rooms best wel veel! Er is zowel de mogelijkheid voor het boeken van losse dagen of uren om te werken in het flexwerkcafé, maar ook een abonnement waarmee jij 24/7 toegang hebt tot de ruimte.

Buiten deze opties om kan je er ook voor kiezen om de vergaderruimte te reserveren, hier kunnen jullie in alle rust met elkaar overleggen. De vergadering een beetje bijzonder maken? Kies dan voor de mogelijkheid tot een verzorgde lunch of wat anders lekkers.

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar werken bij Connected Rooms? Kom dan snel eens een kijkje nemen op deze bijzondere flexwerkplek en wie weet zien wij jou wel wekelijks terugkeren in deze inspirerende omgeving! We horen graag van je

Of lees je graag meer over onze bijzondere flexwerkplekken?